Camera

camera-1

Instructie- of promotiefilm, animatie of live registratie. In samenwerking met de klant realiseren wij creatieve kwaliteitsproducties. Wij denken graag met u mee over het concept en script en kunnen u zo in het hele proces ondersteunen. Met onze ervaring, professionele apparatuur en flexibiliteit maken wij een videoproductie waar u mee kunt werken.

In een studio kunnen we een complete set-up realiseren met verschillende achtergronden, een decor of greenscreen waar we later de setting in kunnen maken. In een goed uitgelichte ruimte kunt u zo een nieuwsitem, productpresentatie of een instructiefilm opnemen.

Ook op locatie maken wij opnames van een presentatie in uw eigen kantoor of bijvoorbeeld een reportage en interviews tijdens uw evenement. Wij zijn een team wat mooie beelden maakt en zich bezig houdt met de inhoud. Onze kracht ligt in een verhaal goed te verfilmen zodat de kijker voelt alsof hij of zij er echt bij is geweest. Een goede audio opname en nabewerking spreekt voor zich.

Voor onze meeste producties werken wij met de professionele HD Camera Sony PMW-350.