Een krachtige boodschap in beeld en geluid!

Laat niets aan verbeelding over, maar zorg dat uw boodschap duidelijk en helder overkomt.

fliming

Een bedrijfsfilm of een productpresentatie laten maken is natuurlijk dé manier om uw klanten en prospects een unieke indruk te geven van uw bedrijf. Met een vernieuwend, professioneel vormgegeven film geeft u pas écht uw visitekaartje af.

Een film vertelt het verhaal van uw bedrijf, merk of product. Ons zeer ervaren en creatief team is gespecialiseerd om juist dat verhaal zo indrukwekkend mogelijk in beeld te brengen. De kijker wil tenslotte van begin tot eind geprikkeld worden. Natuurlijk zit niemand te wachten op een eentonige, langdradige of oubollige video. Dat is bij ons absoluut uitgesloten. Wij zorgen er, samen met u, voor dat u met een unieke, hedendaagse film uitzonderlijk voor de dag komt.

 

MOGELIJKHEDEN BEDRIJFSFILM

Uw bedrijfsfilm is breed inzetbaar. Als partner denken wij graag met u mee in de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfilm. Haal uw maximale voordeel er uit en gebruik de kracht van audiovisuele bedrijfspromotie, denk aan:

  • uw bedrijfsfilm ter aankleding van uw website en gebruik op social media.
  • een uitgebreidere bedrijfsfilm middels verspreiding op USB, DVD of Blu-Ray
  • een film om mee te geven met uw vertegenwoordiger.
  • de bedrijfsfilm als inleiding op presentatie.
  • uitzending op televisie (regionaal, nationaal)
  • een beursfilm, het bewegende beeld trekt natuurlijk ieders aandacht

 

BEDRIJFSFILM ONLINE

U zult vast al een website hebben voor uw bedrijf. Dan kunt u eigenlijk al niet meer zonder een boeiende bedrijfsfilm. Een korte, krachtige bedrijfsfilm wordt extra op prijs gesteld door de online bezoekers, die veelal voor een eerste impressie van uw bedrijf geen tijd nemen of zin hebben om (uitgebreide) teksten te lezen. Maak het uw bezoekers gemakkelijk en schotel een bijzondere bedrijfsfilm voor. Ons ervaren team weet precies hoe.

 

KWALITEIT IN IEDERE PRIJSKLASSE

We geven algemene tips en bieden u de mogelijkheid om een prijsindicatie voor uw volgende productie op te vragen. Een eigen inbreng van u als opdrachtgever wordt door ons absoluut gewaardeerd. Ook al zit u nu misschien nog in een conceptfase, of twijfelt u uberhaubt nog om een bedrijfsfilm te laten maken, aarzel vooral niet om de mogelijkheden eens met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen, wilt u een prijsindicatie voor uw productie of wilt u graag een afspraak maken, neem dan zeker even contact met ons op. Tel: 070 – 388 41 88. Vanuit Belgie 0031 – 70 388 41 88.